Viata mea este o poezie. Una scrisa, fara corecturi, in fiecare zi, la lumina obscura a gandului meu… Viata mea este o mare, o mare de libertate si trairi, un val de nedumerire intr-un ocean de necunoscut . Ma hranesc mereu cu tot ce imi starneste simturile, iar povesti nescrise imi alimenteaza clipele de inspiratie.  Am terminat de scris capitolul 27 din cartea vietii mele si simt ca o multitudine de alte capitole ce vor veni o sa insumeze capodopera tuturor timpurilor.

Traiesc o iubire infinita, atat de scumpa ca si colierul cu planete oferit de iubitul meu… Eu…sunt o poveste fara sfarsit, iar fara scrierile mele nu as reusi sa fiu nici macar un personaj pe acest pamant! Sunt atat de fericita incat nu am timp sa ma gandesc cat de nefericita am fost vreodata… Imi place doar … sa scriu despre asta…

Fantezia existentei mele ma provoaca si ma triseaza, cu acelasi zambet meschin pe care i l-am oferit eu, doar in scris…  Te iubesc personajul clipelor existentei mele, fara de care orice scriere ar fi…doar un suier de vant… Fara cuvinte as ramane o neputincioasa la usa propriului Paradis!

Advertisements